Home

Zoetwater lanceert derde single ‘gebroken glas’

Zoetwater lanceert derde single ‘gebroken glas’ Biddinghuizen - 21 juni 2024.  Om middernacht heeft de officiële lancering plaatsgevonden van de nieuwe single 'gebroken glas' van songwriter-duo Zoetwater uit Amsterdam/Biddinghuizen. Deze single is wederom een succesvolle samenwerking met de Engelse producer Ian Grimble.

Het nummer beschrijft de emotionele reis die iemand maakt wanneer iets wat vanzelfsprekend leek, plots verdwijnt. De organische productie roept gevoelens van herkenbaarheid en melancholie op, waarbij Zoetwater ook nu weer leunt op hun unieke fusie van Nederpop en Engelse folk.

Derde single
'Gebroken glas' is de derde single van de aankomende EP. Vanaf vandaag is 'gebroken glas' beschikbaar op alle bekende streamingdiensten. Kies uw kanaal via https://gebrokenglas.ztwtr.nl.

Gratis toegankelijk optreden
Aanstaande 30 juni is Zoetwater live te zien tijdens de 'Gluren bij de buren' editie in Dronten. Het duo speelt dan 3x dertig minuten tijdens het gratis toegankelijke huiskamerfestival. Kijk voor speeltijden en info op glurenbijdeburen.nl

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat