Home

Kaartverkoop Zeldzaam gestart!

Biddinghuizen - 26 december 2007.  Het optreden op 18 januari in de kleine theaterzaal van de Meerpaal stond al een tijdje vast, maar nu kan de band melden dat ook de kaartverkoop officieel gestart is.

"We hebben een goed gesprek gehad met de Meerpaal in Dronten en zij verlenen alle medewerking om te helpen er een groot succes van te maken", aldus zanger Jelle Sybesma. Die daarnaast weet te melden dat ook het CKV in Dronten enthousiast is. "Nadat we het gesprek hadden gehad met de Meerpaal, bleek dat ook het CKV erg enthousiast was over ons aanstaande optreden. Zij hebben samen met de Meerpaal op het financiële vlak het één en ander kunnen regelen voor ons, waardoor het voor ons ook nog een beetje betaalbaar blijft".

Hartstocht
Ondanks de steun van het CKV en de Meerpaal is de avond voor de band niet kostendekkend. Dit weerspiegelt zich misschien ook wel weer in het thema wat de avond heeft mee gekregen: Hartstocht. "We maken al jaren met heel veel plezier, maar vooral met heel veel passie en hartstocht muziek, vandaar ook dit thema", aldus Pieter Leendertse. Die daar nog aan toevoegt: "Als tweede betekenis kun je het zien als een 'harde tocht'. Uiteindelijk willen we toch proberen om iets met onze muziek te bereiken en dat gaat over weinig bergen en door vooral heel veel dalen. Als je dan niet genoeg hartstoch hebt, zul je zo'n harde tocht nooit kunnen volhouden".

Tijdens het optreden speelt de band afwisselend eigen werk en covers van bekende Nederlandse bands. "Het is natuurlijk een luisterconcert, maar ik garandeer jullie dat er ook genoeg momenten zullen zijn, dat jullie moeite hebben om te blijven zitten", vertelt Leendertse lachend.

5 euro entree
De band heeft er bewust voor gekozen om de avond laagdrempelig te houden. "Tuurlijk weten wij ook wel dat je voor een gemiddeld theaterconcert veel meer moet betalen, maar wij willen vooral een volle zaal", aldus Leendertse. "Vijf euro lijkt ons dan echt een schappelijke prijs en is ook nog eens inclusief een consumptie tijdens de pauze!".

Kaarten zijn te koop aan de kassa van de Meerpaal en kunnen ook telefonisch gereserveerd worden via 0321-388777. Voor mensen binnen de kern Biddinghuizen geldt dat deze ook besteld kunnen worden via info@zeldzaam.net. De kaarten worden dan persoonlijk bezorgd.

De aanvang van het optreden op 18 januari in de kleine theaterzaal van de Meerpaal is 20.30 uur.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat