Home

Concert Zeldzaam uitverkocht

Concert Zeldzaam uitverkocht Biddinghuizen - 15 januari 2008.  Het duurde even voor het nieuws BHZNet bereikte, maar het concert van Zeldzaam aanstaande vrijdag in De Meerpaal is sinds maandagochtend uitverkocht.

Dit betekent dat ongeveer 150 muziekliefhebbers gaan genieten van het akoestische optreden van de band, dat ruim anderhalf uur zal duren. Mensen die via de band een kaart hebben gekocht, zullen deze woensdag of donderdag krijgen (in ieder geval voor het optreden).

Vrije plaatskeuze
Voor mensen die wel een kaart hebben kunnen bemachtigen, is het belangrijk te weten dat de rij- en stoelnummers die op de kaarten staan niet van toepassing zijn. "Omdat we een foutje hebben gemaakt in onze administratie en kaartuitgifte, lagen ze niet meer allemaal op volgorde", aldus zanger Jelle Sybesma. "Dit zou betekenen dat er de kans zou bestaan dat mensen die samen kaarten hebben gekocht, niet naast elkaar kunnen zitten. Daarom geldt er voor vrijdag aanstaande vrije plaatskeuze."

Het optreden van de band begint vrijdag om 20.30 uur in De Meerpaal. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur. Woensdagochtend is er een radiointerview met Zeldzaam op Omroep Flevoland bij het programma Goedemorgen Flevoland van Leo Schouwenaar.

Redactie BHZNet.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat