Home

Staande ovatie voor Zeldzaam in Meerpaal

Staande ovatie voor Zeldzaam in Meerpaal Biddinghuizen - 20 januari 2008.  Afgelopen vrijdag werd het lang aangekondigde akoestische concert van Zeldzaam gehouden in de Kleine Zaal van de Meerpaal in Dronten. Het publiek toonde zich blij verrast met het optreden en bleef tot het einde geboeid luisteren.

Zeldzaam had voor het concert gekozen voor een mix van covers en (vooral) eigen nummers. De liedjes van anderen, zoals Blof, Stef Bos, Marco Borsato en Grof Geschut, waren bovendien bewerkt naar eigen inzicht. Hierdoor werd het echt een avond waarbij de identiteit van de band goed uit de verf kwam.Twee uur
Het concert, dat vijf dagen voor aanvang al was uitverkocht, begon om half negen en duurde (inclusief een korte pauze) tot bijna elf uur. Het publiek had hier totaal geen moeite mee, want tot het eind was de zaal geboeid aan het luisteren."We hadden één en ander ingestudeerd; ook 's middags nog met de mensen van het licht en het geluid", vertelt zanger Jelle Sybesma. "Maar toch was het uiteindelijk best wel spannend. Je weet dat er een zaal vol mensen zit die speciaal voor ons komen. Het vele oefenen wierp gelukkig op het goede moment haar vruchten af, want vanaf het begin speelden we zelfverzekerd. Hierdoor konden ook wij goed opgaan in de sfeer en dat hebben we zo ook kunnen uitstralen naar het publiek."

Op de gastenboeken van BHZNet, Zeldzaam en Zeldzaam-Hyves zijn vele positieve berichten van bezoekers te lezen. De band liet al weten in te zijn voor een herhaling, bijvoorbeeld volgend jaar, maar gaat zich de komende tijd eerst beraden op de volgende stappen.

Klik hier voor alle foto's
Klik hier voor alle foto'sRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat