Home

Zeldzaam en jong talent in Colombinehuis

Biddinghuizen - 2 oktober 2008.  Op zondag 12 oktober aanstaande is er in Het Colombinehuis een benefietconcert, waaraan onder andere de Biddinghuizer band Zeldzaam medewerking zal verlenen.

Het optreden van Zeldzaam ligt in lijn van het in 2008 gehouden akoestische concert 'Hartstocht', met serieuze Nederlandstalige muziek, dat in een uitverkochte Meerpaal werd gegeven.

Naast Zeldzaam treden ook diverse andere artiesten op tijdens het benefietconcert dat van 15.00 tot 17.00 uur wordt gehouden:

Santiago Juncal, geboren in 1991 in Vigo (Spanje), begon een jaar geleden met zijn professionele pianocarrière aan het Conservatorium van Amsterdam. Voordien blonk hij niet alleen uit met hoge cijfers bij de EPTA piano examens, maar ook ontving hij een Eervolle Vermelding bij het Prinses Christina Concours te Haarlem. Opgetreden in het Provinciehuis van Flevoland ontving hij een beurs van het Han Lammers Fonds. Nu vervolgt hij zijn Conservatoriumstudie in Amsterdam bij Matthijs Verschoor. In maart 2009 staat een optreden in de Agora schouwburg te Lelystad in het kader van de Haydn themadag op zijn agenda.

Swingt
Niet alleen Santiago Juncal geeft acte de pressant, ook Martin van de Vrugt die onlangs bij “de Flevoboulevard swingt” in de Fazant een optreden verzorgde zal zijn kunne laten horen. Sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op de akoestische gitaar, banjo, mandoline, bas en harmonica. Hij deelt regelmatig het podium met andere artiesten waaronder zangeres Mischa Lelieveld en met de engelse singer-songwriter Ian Britt.

Het theater van het Colombinehuis, Spijkweg 38 te Biddinghuizen is open vanaf 14.30 uur.
Aanvang concert 15.00 uur, kosten 8,00 euro p.p. inclusief een hapje en een drankje.

Voor meer informatie http://www.colombinehuis.nl, info@colombinehuis.nl, Piet Hein Ankersmit 0321-331655 of Erie van Veelen 0321-332108. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Colombinehuis, bij Kreashop “De Lapjeskat” Baan 22 te Biddinghuizen en via Piet Hein Ankersmit.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat