Home

Een Pareltje van een Colombine benefiet concert

Een Pareltje van een Colombine benefiet concert Biddinghuizen - 16 oktober 2008.  Het Colombine benefiet concert van afgelopen zondag was voor velen een onvergetelijke belevenis.

Het zonnige weer bracht niet veel bezoekers als anders naar het Colombinehuis, maar de bezoekers die er waren genoten van het jonge natuurtalent Santiago Juncal.Verbazingwekkend hoe deze talentvolle pianist, Beethoven en Chopin op piano vertolkte. Colombine is trots een primeur gehad te hebben en verwacht nog veel van deze veelbelovende pianist te horen te krijgen.

Ook de band Zeldzaam had er zin in en lieten enkele van hun eigen nummers horen. De zaal klapte bij enkele nummers op de maat mee. We mogen als dorp trots zijn een band als Zeldzaam in huis te hebben.Als klap op de vuurpijl, Martin van de Vrugt. Zijn optreden geeft dat je niet wilt dat hij stopt met zingen, het wisselen van instrument en het omhangen van zijn harmonica gaf door de opmerkingen die hij daarbij maakte een gniffel van herkenning in de zaal.Al met al een concert om lang van na te genieten.

De hapjes voor dit concert werden gesponsord door Brandsma metselwerken.

Het volgende Colombine benefiet concert is op zondag 9 november. Voor meer informatie http://www.colombinehuis.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat