Home

Theaterconcert Amsterdam geslaagd

Biddinghuizen - 29 maart 2013.  Vorige week hebben we ons theaterprogramma Egoïst voor de derde keer opgevoerd. Deze keer de stoute schoenen maar eens aangetrokken en een theater geboekt in Amsterdam. Het ging voortreffelijk!

Na twee keer Egoïst te hebben opgevoerd in 2011 stonden we voor een tweesprong: nog een keer dit programma opvoeren of werken aan een nieuw programma. Met een zanger die in Amsterdam woont, durfden we het eerste nog wel een keer aan. Kortom: Het Compagnietheater werd geboekt.

In een anderhalf uur durende show werd het verhaal van Hans en het thema Egoïsme uit de doeken gedaan. Anderhalf uur betekende wel een verkorte versie van het eerder opgevoerde programma, maar de nummers die weggelaten werden, deden geen afbreuk aan de voorstelling. Bovendien: nu konden mooi nieuwe nummers werden ingepast.

Jammer dat we geen goede instructies hadden achtergelaten bij de medewerkers van het theater. Jammer, omdat daardoor tien mensen die te laat waren niet meer naar binnen mochten.

Toch blikken we terug op een meer dan geslaagde expeditie. Er worden voorzichtig stappen gezet richting Utrecht (wie weet) en dan is het in volle vaart werken aan een nieuw programma welke we, als het aan ons ligt, vanaf 2014 willen gaan opvoeren.

<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat