Home

Koninginnedag

Koninginnedag Biddinghuizen - 1 april 2009.  Stichting De IJsvogel zorgt ook dit jaar weer dat er namens Dorpsbelangen Biddinghuizen rondom 30 april diverse activiteiten in het dorp georganiseerd worden.

Hieronder volgen alvast de belangrijkste gegevens. De komende weken worden exacte tijdstippen alsmede volledige planning doorgegeven.

29 april Koniginnenach met Biddinghuizense band “Zeldzaam”
Een paar jaar geleden heeft Zeldzaam een concert gegeven: Zeldzaam & Friends” Dit jaar zal Zeldzaam op de avond voor Koninginnedag weer haar medewerking verlenen, alleen nu met een andere invulling.

Zeldzaam zal deze avond diverse covers spelen van bekende bands Het wordt dus een gezellige feestavond met goede muziek.

30 april
Zoals alle andere jaren gaan we natuurlijk weer met de versierde fietsen het dorp door onder begeleiding van Maris Sonores. De mooiste fietsen/karren krijgen een mooi prijsje.
Na het zingen van het Wilhelmus, wordt er weer een vrijmarkt georganiseerd.
De kleinere dorpsgenoten kunnen stoepkrijten en/of huttenbouwen op het evenemententerrein en marktplein.

Voor het huttenbouwen geldt, dat dit alleen doorgaat bij een minimale opgave van 3 teams van minimaal 4 jongens/meisjes.

Bij genoeg opgave van vrijwilligers kunnen er meer spelletjes georganiseerd worden. (zie eerdere berichtgeving, opgeven via info@ijsvogel.net)

Eieren gooien en jeugd tussen 12 en 16
Voor de jeugd tussen 12 en 16 jaar gaan we ook dit jaar het eieren gooien introduceren. De regels zijn hetzelfde als bij de volwassenen.
Wie zal het record van vorig jaar bij de volwassenen verbreken?

2 mei Tentfeest
Om de week mooi af te sluiten zal er op zaterdagavond 2 mei een feestavond worden georganiseerd met een DJ en live optredens van enkele artiesten.

Hou BHZ-Net en Biddinghuizen Aktueel de komende weken in de gaten voor meer informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat