Home

ZeldZaam dag 1: Wennen maar wel op schema

ZeldZaam dag 1: Wennen maar wel op schema Biddinghuizen - 10 december 2001.  Zoals vanochtend al werd gemeld op BHZ-Net zijn de opnames voor de in januari uit te komen CD van ZeldZaam vandaag begonnen.

Bij Soundworld in Putten stonden drie leden van de band om 9.00 uur gereed om een start te maken met de opnames. De eerste dagen wordt de drumpartij ingespeeld door drummer Ronald van der Tempel.
De eerste stap in het opnameproces was het overzetten van de thuis ingespeelde nummers op de band in de studio. Voordat het drumstel was opgebouwd en het geluid naar wens was afgeregeld, was het ondertussen al tegen elven.

Jelle tevreden met het resultaat
Wennen voor drummer
Voor drummer Ronald is het de eerste keer dat hij studio-opnames maakt en dus was het vanochtend wel een beetje wennen. Toch keek ook hij aan het eind van een vermoeiende dag terug op een succesvolle start.
Voor de dinsdag weet hij nu in ieder geval wat hem te wachten staat en de verwachting is dan ook, nu twee moeilijk te spelen nummers al opgenomen zijn, dat er vier of vijf nummers ingespeeld kunnen worden.

Jelle en Ronald overleggen over indeling nummers
Ontspannen inspelen
Vandaag waren Jelle en Sieberen mee als ondersteuning voor Ronald. Haast werd er absoluut niet gemaakt, zodat de eerste zenuwen al snel ontkracht waren. Behalve morele ondersteuning kunnen de andere bandleden ook meedenken over hoe de nummers in te spelen en hoe het resultaat klinkt.

Mensen die nu al enthousiast zijn geworden, kunnen de CD bestellen via de website van ZeldZaam.

ZeldZaam, 10 december 2001 - Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat