Home

ZeldZaam dag 2: CD vordert voorspoedig

ZeldZaam dag 2: CD vordert voorspoedig Biddinghuizen - 11 december 2001.  Dag 2 in de studio van SoundWorld in Putten. ZeldZaam uit Biddinghuizen bouwt verder aan de opname van de nieuwe CD. Na deze tweede dag staan bijna alle drumpartijen erop. Met nog één nummer te gaan ligt de band zelfs voor op schema.

Waar het gisteren vooral wennen was voor Ronald van der Tempel, was het vandaag al veel meer een routineklus. Aan het eind van de dag werd gisteren al een keer 'De angsten van mij' ingespeeld. Na het terugluisteren vanochtend, bleek dat het eerste stuk van de opname van goede kwaliteit was. Het tweede deel van het nummer stond er dan ook snel op.

Nog 4 nummers opgenomen
Ook aan het eind van de dag werd gisteren een start gemaakt met het in Biddinghuizen bekende 'Heel mijn leven'. De bandopname hiervan was echter niet naar tevredenheid van muzikaal leider Sieberen, dus besloot hij deze maandagavond opnieuw via de PC op CD te branden. Door deze strakkere basis stond ook dit nummer binnen relatief korte tijd erop.

Jelle werkt al weer aan nieuwe nummers voor de band
Nog voor de lunch werd ook het op voorhand moeilijk geachte 'Was alles dan zo slecht' ingespeeld. Ook hier waren er natuurlijk punten waar iets over gedaan moest worden, maar er zat steeds vordering in.

Na de lunch kwam ook Jelle weer kijken bij de opnames en hij zag tot zijn genoegen dat in dezelfde middag ook nog 'Ogen Dicht' en 'Met vallen en opstaan' ingespeeld konden worden.
Als de bandopname van 'Als ik naar je kijk' beter was geweest, had de band morgenochtend direct al kunnen beginnen met de basgitaar. Nu wordt de ochtend aangevangen met het inspelen vande drums voor het laatste nummer.

Het gebouw van SoundWorld in Putten
Ricardo is er klaar voor
Aan Ricardo Dijkstra, bassist van ZeldZaam, werd gevraagd hoe ver hij was met het oefenen van de nummers. Naar eigen zeggen is hij er 'helemaal klaar voor' en heeft hij er zin in om zijn baspartijen in te spelen.
De verwachting is dat de baspartij er na morgen voor een groot deel op zal staan. Met een beetje geluk hoeven er donderdag nog maar twee nummers te worden ingespeeld.

Mensen die nu al enthousiast zijn geworden, kunnen de CD bestellen via de website van ZeldZaam.

ZeldZaam, 11 december 2001 - Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat