Home

ZeldZaam dag 6: Schema positief beïnvloed

ZeldZaam dag 6: Schema positief beïnvloed Biddinghuizen - 18 december 2001.  Op de zesde dag van de CD-opnames van de Biddinghuizer band ZeldZaam is het oorspronkelijke schema weer positief beïnvloed. De planning lijkt nu weer meer haalbaar.

Afgelopen vrijdag was op BHZ-Net te lezen dat er tegenslagen waren bij het inspelen van de akoestische gitaar. Het instrument leek niet goed te stemmen, dus werd gezocht naar een alternatief. Dit werd gevonden in een andere gitaar. Berto Nieuwenhuis leende zijn gitaar uit en hiermee was het probleem verholpen.
Gitarist Sieberen kon vanochtend dus zijn deel afmaken en speelde vier nummers in. Het effect van deze andere gitaar is nog mooier dan het eerder al klonk.

Gitarist Pieter speelt 'Eén moment' in
Volgende gitarist aan de beurt
Na Sieberen kon dus Pieter aan de slag. 'Droom dan maar dat je sliep' werd ingespeeld met dezelfde akoestische gitaar en nadat deze er goed opstond werd 'Eén moment' voorzien van een tokkel-ondersteuning.

Tegen vijf uur vanmiddag was daarmee al het akoestische werk opgenomen en dus werd een start gemaakt met de meer stevige stukken. Het plan is om hier in de ochtenden (dinsdag en woensdag) en donderdag mee verder te gaan.

Sieberen luistert onder het genot van koffie naar het werk van Pieter
Na morgenochtend zal begonnen worden met het inzingen van de nummers. De eerste uren, die dus gebruikt worden voor het inspelen van de gitaar, kan zanger Jelle dus nog zijn stembanden opwarmen.

Vrijwel terug op schema
Ondanks de iets te krappe oorspronkelijke planning waarin na vandaag alle gitaarpartijen er op zouden staan, is er toch een hoop terreinwinst geboekt. Jelle en Pieter zien dan ook vol goede moed uit naar de dag van morgen.

Mensen die nu al enthousiast zijn geworden, kunnen de CD bestellen via de website van ZeldZaam.

ZeldZaam, 17 december 2001 - Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat