Home

ZeldZaam dag 9: Dramatieke solo's kloppen

ZeldZaam dag 9: Dramatieke solo's kloppen Biddinghuizen - 20 december 2001.  Op de negende en twee-na-laatste opnamedag van de band ZeldZaam uit Biddinghuizen werd de doelstelling gehaald: alle gitaarpartijen zijn opgenomen, dus de basis is zo goed als compleet.

Vanochtend was Sieberen afwezig in verband met een tentamen, welke logischerwijs niet heel erg goed was bestudeerd omdat de CD even iets meer prioriteit heeft gekregen. Jelle, Pieter en studiotechnicus Sylvester gebruikten de ochtend voor het opnemen van Ik voel het nog steeds, Heel m'n Leven en Als ik naar je kijk. Vanaf 12.30 was Sieberen weer van de partij.

Sieberen luistert naar de in de ochtend ingespeelde nummers
Dramatieke solo's
Na de middag werden de overige distortionstukken ingespeeld, waarna de solo's van alle nummers werden opgenomen. Bijvoorbeeld de solo in Eén moment had de juiste dramatiek die werd beoogd en het resultaat van het nummers is, ondanks dat de accordeon nog niet is opgenomen, nu al schitterend te noemen.

Pieter op NS station Putten na een productieve dag
Precies op schema
Gisteren werd gehoopt op een voltooiing van de begeleiding en dit is gelukt. Wat dat betreft ligt de band precies op schema. Morgen wordt de accordeon en mondharmonica ingespeeld, waarna Jelle, Sieberen en Pieter de zang invulling zullen geven. Zaterdag wordt dit afgerond en worden de laatste details weggewerkt. Tot zaterdag 14.00 uur heeft ZeldZaam de tijd om het product gereed te krijgen.

Mensen die nu al enthousiast zijn geworden, kunnen de CD bestellen via de website van ZeldZaam.

ZeldZaam, 20 december 2001 - Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat