Home

ZeldZaam dag 13: genieten van resultaat

ZeldZaam dag 13: genieten van resultaat Biddinghuizen - 4 januari 2002.  Na twee dagen mixen en hard werken heeft de band ZeldZaam uit Biddinghuizen het resultaat thuis liggen. De leden van de band tonen zich zeer tevreden met het resultaat.

De CD moet de komende week weliswaar nog gemasterd worden, maar nu al klinkt het goed. Vandaag werden tussen 9.00 uur en 16.00 uur de resterende 5 nummers gemixed en na 16.00 uur werd de volgorde van verschijning van de nummers vastgesteld.

Ook werd nu al een CD-kopie gemaakt van het resultaat. Dit is belangrijk, omdat nu nog de mogelijkheid aanwezig is om een nummer overnieuw te mixen als het niet naar tevredenheid is. Morgen zal hierover het laatste oordeel worden geveld, zodat de komende week de mastering gedaan kan worden.

Nog niet klaar
Voordat de CD daarna daadwerkelijk verzonden kan worden naar eenieder die de CD heeft besteld via de website van de band, moet eerst nog de hoes worden afgemaakt, gedrukt en gevouwen. Ook moet de CD zelf nog worden vermenigvuldigd en bedrukt. Vooralsnog gaat de band er vanuit dat de CD eind januari / begin februari klaar is.

Mensen die nu al enthousiast zijn geworden, kunnen de CD bestellen via de website van ZeldZaam.

ZeldZaam, 4 januari 2002 - Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat