Home

Titel CD ZeldZaam bekend

Titel CD ZeldZaam bekend Biddinghuizen - 14 januari 2002.  Onlangs nam de band ZeldZaam uit Biddinghuizen een CD op bij SoundWorld in Putten. Gisteren werd de naam van de te verschijnen CD bekendgemaakt.

"We hadden een aantal opties," laat tekstschrijver Jelle weten. "Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een woord dat de hele CD omschrijft of een woord dat gewoon mooi is en bij de band past. Ook kun je ervoor kiezen om de titel van een nummer van de CD hiervoor te gebruiken."

Tijdens de brainstorm die de band hier laatst over had, kon iedereen zich vrij snel vinden in de titel van de CD: "Eén Moment". Met deze titel is ook de volgorde van verschijning van de nummers bekendgemaakt.

Nu de master van de CD klaar is, kan worden overgegaan tot de productie ervan. De hoes en de CD zelf zullen de komende weken geproduceerd worden, zodat over circa drie weken overgegaan kan worden tot levering van de CD.

Eén Moment - ZeldZaam
1. De waarheid overleefd
2. Met vallen en opstaan
3. Heel m'n leven
4. De angsten van mij
5. Eén moment
6. Ik voel het nog steeds
7. Was alles dan zo slecht
8. Als ik naar je kijk
9. Jij & Ik
10. Droom dan maar dat je sliep

De CD kost €12,50 voor mensen binnen Biddinghuizen en €14,= voor mensen buiten de woonkern (in verband met verzendkosten) en kan besteld worden via de website Zeldzaam.net.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat