Home

Zeldzaam zingt op Flevolandse kerst-cd van Jelle

Biddinghuizen - 15 november 2010.  De band Zeldzaam uit Biddinghuizen heeft meegewerkt aan een uniek Flevolands product: een kerst-cd die is vol gezongen door talent uit de twaalfde provincie. Jelle, het nieuwe Flevolandse lifestylemagazine voor 55-plussers, geeft de sfeervolle cd Kerst dichtbij cadeau bij een proefabonnement.

Er staan acht nummers op, zowel Engels- als Nederlandstalige. Klassiekers worden afgewisseld met nieuwe en zelfgeschreven liedjes. 'Dat geeft de cd een divers geluid, terwijl hij toch ook als een eenheid klinkt. Kerst dichtbij geeft een warm gevoel', zegt de Biddinghuizer uitgever Hilde Boers van Jelle. Zij bedacht het bijzondere cadeautje bij het nieuwe magazine.
Jelle wil Flevolanders graag betrekken bij het blad en menselijk geluk vergroten waar dat kan. Die gedachte sloeg aan, toen Hilde de artiesten polste om vrijwillig een bijdrage te leveren aan de professioneel geproduceerde cd. 'Iedereen vond het gaaf om een Flevolandse kerst-cd te maken en wilde graag meewerken.'

Kerst zonder jou
Zeldzaam en Leuster uit Urk schreven een eigen nummer, respectievelijk Kerst zonder jou en Karstfiest op Urrek in Urker dialect. Shannon Sarracco uit Lelystad zingt I'll be home for Christmas. Uit de Noordoostpolder komen het koor Flevox met Halleluja en Have yourself a merry little Christmas, Emmeloorder Rob Bredewout met Helplessly Hoping en ex-Kraggenburgers Wieke en Karlijn Eissens met Where are you Christmas. Almere is vertegenwoordigd met 2-Force, die Please come home for Christmas zingt.

Cadeau bij proefabonnement
De cd wordt cadeau gegeven bij een proefabonnement van drie nummers voor in totaal 9,95 euro. Het magazine Jelle wordt op 26 november gelanceerd en gratis huis-aan-huis verspreid onder alle 55-plussers van Flevoland. Het proefabonnement gaat dus in vanaf het januarinummer, met onder meer aandacht voor 25 jaar Flevoland.

Verder brengt Jelle verhalen over uitgaan, werken, mens en maatschappij, liefde en relaties, natuur, winkelen, reizen, kunst, cultuur en sport. Jelle wil Flevolanders vooral laten genieten en met elkaar in contact brengen. Zie ook: www.jelleleeft.nl. Of bel Hilde Boers: 0321-328446.

Jelle Leeft

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat