Home

Intiem concert Zeldzaam in theater De Meerpaal

Intiem concert Zeldzaam in theater De Meerpaal Biddinghuizen - 24 januari 2011.  De Biddinghuizer band Zeldzaam geeft op vrijdag 18 maart een uniek akoestisch concert in De Meerpaal te Dronten. In een avondvullend programma getiteld 'Egoïst', zal de band hun mooiste nummers in een intieme sfeer ten gehore brengen.

Het is niet voor het eerst dat Zeldzaam zelf de kleine zaal van De Meerpaal afhuurt om een optreden te geven. Drie jaar geleden kreeg 'Hartstocht' niet alleen lovende kritieken van de aanwezigen, het concert was bovendien een week voor aanvang al uitverkocht. "De avond bestond toen uit de mooiste muziek van onszelf en anderen in een rustige setting", vertelt zanger Jelle Sybesma. "Nu gaan we een stap verder. Tussen de muziek door nemen we het publiek mee in het leven van Hans, anderhalf jaar geleden verlaten door zijn vrouw. Zijn hele leven heeft hij zijn keuzes vooral gemaakt onder invloed van anderen. Nu kiest hij voor zichzelf."


Het concert in 2008 was een week voor het optreden al uitverkocht

Cabaret
Behalve muziek brengt Zeldzaam deze keer dus ook beschouwend-verhalend cabaret. "Gemakshalve kun je het vergelijken met Acda en De Munnik", legt Jelle uit. "Mooie liedjes en een boeiend verhaal, maar dan zonder de vele grappen die zij erin verwerken. Overigens hebben wij natuurlijk niet de illusie hen te kunnen evenaren". De eigen nummers van Zeldzaam zijn vooral Nederlandstalig. "Serieuze Nederpop van Flevolandse bodem noemen we dat altijd", lacht Jelle. De eigen geschreven nummers worden afgewisseld met werk van artiesten als Bløf, Stef Bos en Marco Borsato.

De avond begint om 20.30 uur en zal, met een korte pauze tussen de twee bedrijven door, duren tot ongeveer 23.00 uur. Kaarten zijn voor €7,50 per stuk te bestellen via http://kaarten.zeldzaam.net. De kaarten worden na betaling per post thuisgestuurd.

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat