Home

Bijna de helft kaarten Zeldzaam verkocht

Biddinghuizen - 31 januari 2011.  Iets meer dan een week na de start van de voorverkoop voor het theaterconcert van Zeldzaam op vrijdag 18 maart aanstaande in De Meerpaal, is al bijna de helft van de kaarten verkocht. Dat meldt de band in een persbericht.

"Voor het eerst regelen we de kaartverkoop helemaal zelf", vertelt Sieberen Sybesma van de band. "Mensen kunnen daarom nu online kaarten bestellen en direct betalen via iDeal. Voor hen wel zo makkelijk en voor ons ook. Zo weten we op ieder moment hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn."

Egoïst
In een avondvullend programma getiteld 'Egoïst', zal de band hun mooiste nummers in een intieme sfeer ten gehore brengen. Plaats van handeling is de kleine zaal van De Meerpaal. Sybesma: "Hier kunnen 145 mensen in. Een aantal dat we de vorige keer (in 2008 gaf Zeldzaam ook al een theaterconcert, red.) wisten vol te krijgen. Meer dan dat zelfs, want uiteindelijk was er toen meer belangstelling dan er kaarten waren". Behalve muziek zorgt een zelf geschreven theaterprogramma voor de rode draad van de avond. "Al staat de muziek uiteraard voorop!", besluit Sybesma.

Repetities
Over de vorderingen voor de avond weet de band te melden dat de precieze lijst met nummers steeds meer vorm begint te krijgen. "Omdat we natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag willen komen, oefenen we nu twee keer per week", vertelt gitarist Pieter Leendertse. "En juist omdat het een akoestisch optreden is, vinden we dat extra belangrijk. De sfeer van de liedjes wil je zo goed mogelijk overbrengen en dat kan alleen maar als je deze door en door kent."De band laat weten tijdens de avond een aantal leuke verrassingen in petto te hebben. "Maar dat vertellen we nu natuurlijk nog niet", lacht Leendertse, "daarvoor moeten de mensen maar gewoon komen kijken en luisteren!"

Kaarten bestellen
Kaarten voor het concert zijn te bestellen via http://kaarten.zeldzaam.net en kosten €7,50 per stuk. Het avondvullende programma in de Meerpaal zal starten om 20.30 uur, al zal de zaal waarschijnlijk al vanaf 20.00 uur open zijn. Direct navigeren naar de link voor de kaartverkoop kan ook via de hoofdpagina van BHZnet.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat