Home

Concert Zeldzaam bijna uitverkocht

Concert Zeldzaam bijna uitverkocht Biddinghuizen - 12 maart 2011.  Het theaterconcert van de Biddinghuizer band Zeldzaam volgende week vrijdag 18 maart in De Meerpaal in Dronten is bijna uitverkocht. Er zijn nog maar vijf kaarten beschikbaar.

De kleine zaal van De Meerpaal biedt ruimte aan 145 mensen. Met nog een week kaartverkoop te gaan, lijkt het er dus op dat opnieuw een theaterconcert van de band uitverkocht zal raken. De vorige editie in 2008 was drie dagen voor het concert eveneens helemaal volgeboekt.

Repetities
Met de muziek zit het in ieder geval goed, meldt de band. "We repeteren momenteel twee keer per week en de komende week zelfs drie keer", vertelt drummer Ronald van den Tempel. "We willen natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen en een keer extra oefenen is dan nooit weg."

De gastoptredens van Solveig van Wijngaarden en Stef de Graaf krijgen een mooie plaats in het optreden, dat zal bestaan uit 20 nummers, afgewisseld met cabaret.

Laatste kaarten
Wie de laatste kaarten wil bemachtigen, kan dit via internet doen op http://kaarten.zeldzaam.net. Houd hierbij uw bankpas bij de hand om direct de betaling via iDeaL te doen. De kaarten worden dan thuisgestuurd.

Het concert begint om 20.30 uur, de zaal is open om 20.00 uur. Zowel voor het optreden, tijdens de pauze als na de tijd is de bar van De Meerpaal geopend. De toegangsprijs is €7,50 - inclusief een consupmtie na afloop van het concert.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat