Home

Voorverkoop kaarten Impact Live en Zeldzaam

Voorverkoop kaarten Impact Live en Zeldzaam Biddinghuizen - 13 april 2011.  De Koninginne2daagse start op 29 april, de Koninginnenach met ImpactLive in de feesttent.

Een 5 mans formatie met een dijk van een zangeres. Het enthousiasme, plezier, de humor en energie spetteren van het podium af en dat maakt Impact dé band om Biddinghuizen op z’n kop te zetten. Impact speelt echt alles wat u wilt horen. De nieuwste hits, oude klassiekers, disco, rock, pop en allemaal in een ontzettend hoog tempo! Dat is te merken aan de altijd volle dansvloeren. Impact is een energieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De volgende ochtend is het weer vroeg opstaan voor de versierde fietsenoptocht en vrijmarkt en alle andere activiteiten in en rondom de feesttent, waaronder het Biddinghuizer kampioenschap eierengooien.

Na een dag vol spel en plezier wordt Koninginnedag afgesloten met een spetterend Oranjefeest met de eigen Biddinghuizer band Zeldzaam in de feesttent.

Een avond vol swingmuziek, met bekende nederlandstalige nummers, steengoede top40 covers en eigen nummers, met een knipoog naar het afgelopen WK Voetbal evenement in de Vuvulzelarena. Kortom dit mag u niet missen.

Kaarten
Kaarten voor ImpactLive en Zeldzaam zijn in de voorverkoop voor € 5,-- p.p. verkrijgbaar vanaf 14 april bij SunCenter en Mijn IJsbloem. Zowel met Impact als Zeldzaam verwacht de organisatie een volle bak.

Koninginnedag in Biddinghuizen, we vieren het samen!

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat