Home

Zeldzaam klaar voor Oranjefeest 30 april

Zeldzaam klaar voor Oranjefeest 30 april Biddinghuizen - 27 april 2011.  De Biddinghuizer band Zeldzaam is helemaal klaar voor het Oranjefeest van zaterdag 30 april aanstaande.

Dan zal de band, afgewisseld door DJ's Mazda & Co, een avondvullend feest verzorgen in de feesttent op het evenemententerrein.

De geschiedenis van Zeldzaam en Koninginnedag festiviteiten voert al ver terug. Ooit hielp het de Koninginnenacht groot te maken. Eerst vanuit 'De Gouden Ploeg', later in de feesttent. Hoogtepunten waren onder meer Zeldzaam & Friends van een paar jaar geleden en het optreden tijdens 40 jaar Biddinghuizen, toen andermaal bleek dat de formatie een avond speciaal op Biddinghuizen kan richten.

Onvergetelijk Oranjefeest
Dit jaar werd als thema een Oranjefeest gekozen. "Voor ons is het simpel", vertelt zanger Jelle Sybesma. "Wanneer iedereen in het oranje komt, heb je de helft van de sfeer al te pakken en is een feest gegarandeerd." Stichting De IJsvogel, organisator van de festiviteiten, kon zich hierin vinden. "Wie in het oranje komt, krijgt meer dan 30% korting op de toegangsprijs. Zo doen ook wij een duit in het zakje om er een overgetelijke avond van te maken", aldus Jan de Craen van De IJsvogel.

De avond begint zaterdag om 20.30 uur en duurt tot ca. 1.00 uur. De toegang bedraagt voor mensen in het oranje gekleed slechts 5 euro.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat