Home

Zeldzaam zorgt voor feest

Zeldzaam zorgt voor feest Biddinghuizen - 1 mei 2011.  In een goed gevulde tent wist Zeldzaam het Koninginnefeest in Biddinghuizen een waardig slot te geven. De avond kwam wat laat op gang, maar uiteindelijk kon de band en de organisatie terugkijken op een geslaagde avond.

Er werd redelijk gehoor gegeven aan de oproep van de organisatie om vooral in het oranje te komen om er zo een echt Oranjefeest van te maken. De mensen die de moeite hadden genomen, kregen dan ook korting bij de entree. “De band kwam met het idee om te kijken of we er een echt oranje feest van konden maken en dat idee sprak ons aan”, aldus Jan de Craen van stichting de IJsvogel. “Wie weet kunnen we er zelfs een traditie van maken”.

Zeldzaam had er ook de nodige energie ingestoken om het repertoire aan te passen aan het thema. In een hoog tempo wisselde de band klassiekers, top 40 coverwerk, eigen nummers en oranje meezingers af. “We hadden een relatief korte voorbereidingstijd door ons theater optreden in maart”, vertelt drummer Ronald van den Tempel. “Gelukkig zijn Hollandse meezingers niet echt moeilijk om in te studeren”.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat