Home

Zeldzaam gaat op herhaling

Zeldzaam gaat op herhaling Biddinghuizen - 20 juli 2011.  Na het succesvolle uitverkochte optreden in de Meerpaal in Dronten met hun theaterprogramma "Egoïst", gaat de band Zeldzaam op herhaling in de Stadsgehoorzaal in Kampen op 30 september. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Zoveel energie ergens insteken en dan na één avond succes ermee stoppen. Dat kon de Biddinghuizer band niet. Men besloot om te kijken of er in de regio nog een theater was, waar het programma opgevoerd zou kunnen worden en vond de Stadsgehoorzaal in Kampen. "Natuurlijk is het een gok die we nemen, omdat Kampen voor ons volledig onbekend terrein is", vertelt zanger Jelle Sybesma. "Nadat we de Meerpaal hadden gedaan, hadden we alle vier zoiets van: Het zou te gek zijn om dit programma nog een keer te doen en waarom de lat dan niet wat hoger leggen en kijken of we het niet ergens van de grond kunnen krijgen waar eigenlijk bijna niemand ons nog kent".

De band belooft in ieder geval dat het in Kampen een verbeterde versie van het programma zal brengen, al zal de rode draad hetzelfde zijn. Sybesma: "Eigenlijk was Dronten natuurlijk een try-out. Ik bedoel, de meeste bands doen eerst drie of vier optredens voordat ze met het echte programma in de publiciteit treden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we verbeteringen hebben gevonden".

Gastoptredens
In Dronten verraste de band met gastoptredens van Solveig van Wijngaarden en Stef de Graaf. Deze twee muzikanten zullen ook in Kampen weer van de partij zijn. Daarnaast is de band in gesprek met een aantal muzikanten uit de Kampense muziekscene om het hele gebeuren toch een lokaal tintje te geven. "Natuurlijk snappen we dat het moeilijk wordt, maar we hebben er vertrouwen in, anders kun je er beter helemaal niet aan beginnen. Steun vanuit de Kampense muziekwereld kan net dat laatste duwtje zijn", aldus Jelle.

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop is inmiddels gestart. De entree bedraagt 7,50 en is inclusief een consumptie na het optreden. Kaarten voor het optreden op 30 september in het zogenaamde Vestzaktheater kunnen aangeschaft worden via de webshop van de band: http://kaarten.zeldzaam.net.

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat