Home

Zeldzaam als hoofdact op Meerpaaldagen

Zeldzaam als hoofdact op Meerpaaldagen Biddinghuizen - 27 juli 2011.  De Biddinghuizer band Zeldzaam staat als één van de hoofdacts op het podium tijdens de Meerpaaldagen in Dronten die over iets meer dan twee weken worden gehouden in Dronten.

De band speelt op zaterdag 13 augustus drie keer, net als de coverband Broadway. "We werden een tijdje geleden benaderd door de organisatie van het festival", vertelt drummer Ronald van den Tempel. "Mede omdat de Meerpaaldagen dit jaar voor de twintigste keer wordt gehouden en wij al vaker van de partij waren, paste het optreden van 2011 goed in de plannen van de organisatie, die 'terug' kijkt en 'vooruit' kijkt. Wat ons betreft passen wij trouwens meer bij die laatste typering."

Voorbereiding
De band, die vier jaar geleden voor het laatst op het Dronter podium stond, is volop aan het repeteren voor het optreden. Gitarist Pieter Leendertse: "Ik kan gerust zeggen dat we als band weer een stap verder zijn met de invulling die we hebben gekozen voor dit optreden. Het wordt een sneltrein van allerlei muziekstromingen, met één overeenkomst: feest".

Zeldzaam treedt op tijdens het gratis festival van 20.45-21.15 uur, van 22.00-22.45 uur en van 23.15-23.45 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat