Home

Zeldzaam klaar voor Meerpaaldagen

Zeldzaam klaar voor Meerpaaldagen Biddinghuizen - 13 augustus 2011.  Met een laatste oefensessie op vrijdagavond met de voltallige band en gastmuzikanten is Zeldzaam klaar voor het optreden vanavond op de Meerpaaldagen in Dronten.

De Biddinghuizer band staat op het programma als hoofdact van de zaterdagavond en mag al voor de vijfde keer in het bestaan het Dronter podium betreden. “Maar ook deze keer is het weer anders als andere keren,” verzekert zanger Jelle Sybesma. “De vorige keer, een paar jaar geleden, speelden we vooral eigen nummers. Nu doen we vooral werk van anderen”.“Eigenlijk kun je het optreden van vanavond zien als een product van onze hele periode als band”, legt hij uit. “Muziek die varieert van Nederlandstalige feestmuziek tot nieuwe Engelstalige covers zorgt voor een perfecte mix, met één gemene deler: alles is mee te zingen”.

De band begint vanavond om 20.45 uur met het eerste deel van een half uur, waarna om 22.00 uur en 23.30 uur “het dak eraf gaat”. Ook nu is de samenwerking gevonden met twee gastmuzikanten die in Biddinghuizen hebben gewoond. Stef de Graaf begeleidt de band tijdens vier nummers op saxofoon; Solveig van Wijngaarden zingt tijdens drie nummers mee.

De Meerpaaldagen vinden plaats op het Redeplein in Dronten en zijn gratis toegankelijk.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat