Home

Zeldzaam te gast bij Startweekend in De Voorhof

Zeldzaam te gast bij Startweekend in De Voorhof Biddinghuizen - 9 september 2011.  Dit weekend, zaterdag 10 en zondag 11 september, is het jaarlijkse Startweekend van de kerken van de Voorhof. Op zaterdagavond en op de zondag staat de Voorhof bol van activiteiten voor jong en oud.

Zaterdag is er een muzikaal avondprogramma dat begint om 19.30 uur met een Sing In. Na een korte pauze, waarin alle bezoekers een kopje koffie of thee krijgen aangeboden, is er een gastoptreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam. De band geeft een voorproefje van hun theaterconcert in Kampen. Aansluitend een gezellige nazit voor jong en oud.

Zondagmorgen hoopt de organisatie zoveel mogelijk mensen te ontmoeten in en om de beide kerken. De start is om 9.25 uur op het kerkplein. Daar wordt onder begeleiding van Heleen van Els gestart met het zingen van een lied ‘onder de toren’. Na dit lied waaieren de bezoekers uit naar de beide kerken voor een startdienst, die om half 10 begint. Na de dienst is er een afwisselend programma voor jong en oud waarbij begonnen wordt met gezamenlijk koffiedrinken, door vrijwilligers worden er boeketten gemaakt en bezorgd.

Half 12 is er onder enthousiaste leiding van Anneke van Dieren en Wilma de Vries een grandioos startspel, voor jong en oud.

World Servants
De World Servants jongeren presenteren om 12.30 uur hun belevenissen. Ze laten ons zien en horen wat ze deze zomer hebben gedaan en meegemaakt. Als afsluiting van het geheel is er om 13.30 uur de jaarlijkse Voorhof-start-maaltijd. Voor deze Voorhof-start-maaltijd is opgave gewenst. De kosten bedragen 5 euro p.p. (consumpties voor eigen rekening). Opgeven kan alleen vandaag (vrijdag) nog via tn.stuifzand@chello.nl

Met bovenstaand programma wordt er weer voor iedereen iets geboden. Maar u allen bent daarbij wel nodig! Van harte welkom! En kunt u / kun jij niet het hele programma aanwezig zijn? Geen probleem, welkom op ieder moment.

Protestantse Gemeente en RK geloofsgemeenschap 'H. Bonifatius'

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat