Home

Tweede benefietconcert Colombinehuis op 13 november

Tweede benefietconcert Colombinehuis op 13 november Biddinghuizen - 3 november 2011.  Op 13 november wordt er weer een benefietconcert gehouden in het Colombinehuis.

Op deze middag kunt u luisteren naar het Koos Kwartet. Deze groep is genoemd naar Koos Koks; hij koppelde twee zangduo's aan elkaar, die hij apart op de piano begeleidde in 2008.

Het kwartet bestaat uit: sopraan: Nelly Meirmans, alt: Simone Kool, tenor: Nic Besteman, Bas/bariton: Jos Schoutsen, Piano: Kos Koks.

Ze voeren kwartetten en duo's uit van de klassieke componisten Schubert, Fauré, Dowland, Purcell, Mendelssohn en Donizetti .

Mensen uit de omgeving van Biddinghuizen hebben hem vast al eens zien optreden in de tent. Pieter Leendertse speelt in de band “Zeldzaam”. Hij vertelt:

“Muziek maken is mijn passie!” Daar ben ik al op jonge leeftijd mee begonnen. Na veel muzieklessen in drumspelen en zangles ben ik als gitarist in de band Zeldzaam terecht gekomen. Mijn specialiteit is het zingen van de derde stem in de band.

Nu richt ik me op mijn eigen solozang. Ik volg zangles aan de muziekschool te Zwolle en zing mee in verschillende koren, zowel klassiek als pop. “

Tevens bent u in de gelegenheid de schilderijen van Pieter Boxman te bekijken. Zijn favoriete materiaal is olieverf op doek of papier. Zijn thema’s zijn vaak landschappen. Het thema van de schilderijen, die in het Colombinehuis hangen, zijn gebaseerd op de kinderen, waarmee hij veel heeft gewerkt. Hij brengt ze in contact met de wereld, waar de kinderen door ziekte even geen deel meer vanuit maken.

De entree is € 8,50 en is inclusief een consumptie. De deuren gaan om 14.30 uur open; het concert begint om 15.00 uur. We hopen u in grote getale te mogen begroeten.

Bel voor meer informatie: Piet–Hein Ankersmit 0321- 331655 of Erie van Veelen 0321-332108 of mail naar info@colombinehuis.nl Verkooppunten: Kreashop de Lapjeskat en het Colombinehuis te Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat