Home

Zeldzaam presenteert CD op 30 maart

Zeldzaam presenteert CD op 30 maart Biddinghuizen - 24 februari 2002.  Zaterdag 30 maart aanstaande zal Zeldzaam het lang verwachte optreden geven als opvolging van de deze maand uitgekomen CD 'Eén Moment'. Locatie van dit optreden is, net als vorig jaar, Het Koetshuis.

De Bidinghuizer band is tot nu toe tevreden met de verkoop van de CD. Al 90 exemplaren werden via de website van de band of via één van de bandleden verkocht en tot nu toe zijn de reacties positief.

Eerste stap in promotieplan
Zeldzaam wil met deze CD een gooi doen naar bekendheid en om dit te kunnen bereiken, moet worden begonnen met de eigen regio. De regionale kranten en regionale omroep zullen dan ook worden uitgenodigd voor deze presentatie in Het Koetshuis. Behalve de pers wil de band ook graag iets doen voor de fans. Alleen presenteren van de CD vonden de leden dus niet voldoende. Jelle, zanger van Zeldzaam, hierover: "We willen graag aan onze fans laten horen dat we onze CD ook live kunnen brengen. Verder hebben we nog eens vijf nummers liggen die niet op de CD staan, maar die daarom niet minder goed zijn. Wat voor ons vooral een uitdaging is, is de mensen te laten zien dat we duidelijk vooruitgang hebben geboekt ten opzichte van vorig jaar. Dat er 10 nummers nu bekender zijn, draagt daar natuurlijk alleen maar toe bij."

Bekende overhandigt eerste exemplaar
"Zoals het nu lijkt, zal het eerste exemplaar worden overhandigd door een bekende uit de regio. Dit draagt alleen maar weer bij aan de uitstraling die we graag willen hebben: een serieuze en steeds professionelere band," vertelt drummer Ronald.

Via de regionale pers en BHZ-Net als Biddinghuizer startpagina zal er meer volgen over dit optreden op 30 maart in Het Koetshuis.

Redactie BHZ-Net


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat