Home

11 Mei Plantenmarkt en Muziekfestival

11 Mei Plantenmarkt en Muziekfestival Biddinghuizen - 3 mei 2013.  In het kader van de Voorhofdagen worden er ieder jaar een aantal festiviteiten om geld op te halen georganiseerd. Met de opbrengst wordt kerk en zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen bij de tijd gehouden.

Dit jaar zijn de eerste festiviteiten gepland op zaterdag 11 mei. Om half 9 wordt er gestart met een plantenmarkt op het plein voor De Voorhof. U kunt daar eenjarige planten en vaste planten kopen, maar ook bloemstukjes en wat lekkers. Er is een ruim aanbod en het ziet er feestelijk uit. Het duurt tot 12 uur.

Rond half één begint het muziekfestival in het Schip. En dat belooft dit jaar ook weer heel bijzonder te worden. Er zijn optredens van True Colors, Terra Nova, een projectkoor en de Biddinghuizer band Zeldzaam, maar ook van Heleen van Els, Sebastiaan Schippers, Coby Kuipers en Jan Venema , Cor van Kooten en Hans Aantjes.

Verder zal ook het Canto Ostinato worden opgevoerd. Kortom het belooft weer heel bijzonder te worden.

Aan de inwendige mens wordt aandacht besteed door Henk en Ria Potgieter, die weer allerlei smakelijks op de kaart hebben staan in de foyer.

Rond acht uur zullen de laatste tonen klinken van deze bijzonder feestelijke dag.

Wilt u meer weten, kijk dan op: http://www.pgbiddinghuizen.nl of op: http://www.devoorhof.net ,daar vindt u meer informatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat