Home

Zeldzaam live bij Omroep Flevoland

Biddinghuizen - 26 maart 2002.  In de aanloop naar de perspresentatie van zaterdag aanstaande zal Zeldzaam deel uitmaken van het programma 'De Nederclub' van Omroep Flevoland. Middels een akoestische sessie en een interview kan de band zo warmdraaien voor de avond.

Anderhalf jaar geleden waren Jelle en Sieberen van de band al eens te gast bij Omroep Flevoland, toen omdat de band speelde op de Meerpaaldagen in Dronten. De regionale omroep liet toen al weten op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen van de band. Nu de CD is overhandigd aan de omroep, wilden ze opnieuw aandacht schenken aan de Nederlandstalige band uit Biddinghuizen.

De perspresentatie van zaterdag aanstaande was hiervoor het juiste moment. Met de omroep is nu overeengekomen dat de band een akoestisch optreden verzorgt in de studio in Lelystad, waarvan de nummers worden uitgezonden tijdens het zaterdagmiddagprogramma "De Nederclub", te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur via de kabel en FM 102.1 in de ether. Ook gedurende de week erna zal Omroep Flevoland aandacht schenken aan de Biddinghuizer musici.

T-shirts
De perpresentatie van Zeldzaam is zaterdag 30 maart aanstaande in Het Koetshuis te Biddinghuizen. De zaal gaat open om 21.30 uur en de uitreiking van de eerste CD door burgemeester Gresel van de gemeente Dronten vindt rond 22.00 uur plaats. Na de uitreiking van de CD zal de band een anderhalf uur durend optreden verzorgen.
Tijdens de avond worden T-shirts van de band verkocht en is ook de CD zelf te koop.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat