Home

Zeldzaam straalt in Koetshuis

Biddinghuizen - 31 maart 2002.  Gisteravond presenteerde de band Zeldzaam uit Biddinghuizen de CD Eén Moment aan de pers en aan de fans in Het Koetshuis. Met een spetterend optreden gaven zij aan de CD waardig te zijn.

De avond begon rond de klok van 22.00 uur, toen burgemeester Gresel symbolisch het eerste exemplaar van de CD overhandigde aan de band, met hierbij ook lovende woorden en goede hoop voor de toekomst.
Na de openingswoorden van Gresel en de aankondiging van presentator Ane Sybesma werden in een twee minuten durende mix de nummers van de CD gedraaid. Toen was het aan de band om de avond in te vullen.
Meteen vanaf het eerste nummer "Met vallen en opstaan' liet de band zien een goede ontwikkeling te hebben doorgemaakt ten opzichte van vorig jaar.


Gresel overhandigt eerste CD

Veel beleving bij de bandleden
De nummers vloeiden spoepel in elkaar over en de band was duidelijk goed op elkaar ingespeeld. De kleine 120 toegestroomde fans en belangstellenden zagen de band twee sets van elk 8 nummers met veel beleving, enthousiasme en liefde voor de hobby brengen. Na de tijd waren de lovende woorden dan ook niet alleen van tevreden bezoekers. De band zelf was misschien wel het meest tevreden, omdat ze ook nu weer een duidelijke verbetering konden merken bij de eigen nummers.
Dagblad Flevoland, De Flevopost en TV Flevoland waren aanwezig om verslag te doen van het optreden in de regionale pers. Nu is voor de band de tijd aangebroken om buiten de regio te treden met de CD. Het traject van opsturen van CD's, het volgen hiervan en het hopen op een kans in platenland is nu aangebroken.


Publiek geniet zichtbaar

Laagdremepige avond
Met dank aan vele vrijwilligers van Het Koetshuis, soos Neptunus en individuen kon de band dus zorgen voor een avond vermaak voor de geïnteresseerden uit Biddinghuizen en omgeving. De band lijkt hiermee helemaal klaar voor de volgende stap.

Teken het gastenboek van Zeldzaam


Podium voor aanvang van het optreden


Pieter Leendertse is er klaar voor

Foto's: Fotostudio Wierd / Zeldzaam
Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat