Home

Zeldzaam op herhaling in Bodrum

Zeldzaam op herhaling in Bodrum Biddinghuizen - 22 november 2013.  Omdat je een succesvol iets niet zo maar over boord hoeft te gooien, zei de band Zeldzaam direct ja toen eigenaar Ruhi Ozdemir vroeg of de band het succes in Café de Zon niet wilde herhalen in het grotere Café Bodrum op 30 november in Biddinghuizen.

Ondanks dat de band net een schijfsessie achter de rug heeft voor het nieuwe theaterprogramma wat volgend jaar opgevoerd zal worden, kriebelt het 'ouderwets plezier brengen' bij de band altijd.

'Eerder dit jaar hebben we een goed bezocht optreden gedaan bij Café de Zon in Biddinghuizen en tijdens de na-borrel kwam al snel de vraag of we niet op herhaling wilden. We moesten het even laten bezinken, maar toen Ruhi voorstelde om het in het grotere Bodrum te doen, waren we eigenlijk al snel om,' aldus drummer Ronald van den Tempel. Omdat de ruimte een stuk groter is, kan de band nu met een volledige bezetting komen. 'We wilden niet direct weer in Café de Zon spelen, omdat je dan toch qua ruimte aangewezen bent op dezelfde bezetting en het dan lastiger is om een beetje origineel te blijven. Nu in Bodrum kunnen we gewoon onze elektrische gitaren en versterkers ook meenemen.'Theatertour
Volgend jaar heeft de band weer een nieuwe theatertour gepland en het optreden in Bodrum kan als een soort van afsluiter beschouwd worden. 'Volgend jaar gaan we, in ieder geval, naar 'De Meerpaal', het Papenstraat theater in Zwolle en naar een theaterlocatie in Amsterdam. Na het optreden in Bodrum gaan we ons volledig storten op de voorbereiding hiervan.'

Feest
De mensen hoeven zich in Bodrum geen zorgen te maken dat het een luisterconcert wordt. 'Ben je gek,' lacht van den Tempel. 'We gaan ouderwets uitpakken en hebben voor 30 november niet alleen een aantal nieuwe opzwepende covers ingestudeerd, maar ook een aantal grappige elementen toegevoegd.

Gratis toegang, vol is vol
Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden: Het feest op 30 november rond 22.00 in Café Bodrum in Biddinghuizen en de entree is gratis. Voor deze avond geldt dat er beperkt ruimte is, dus kom op tijd want vol=vol.

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat