Home

Gastoptredens bij concert Zeldzaam

Gastoptredens bij concert Zeldzaam Biddinghuizen - 7 maart 2014.  De band Zeldzaam uit Biddinghuizen maakt bekend dat de theatertour van 11 april, 9 mei en 15 mei een leuke toevoeging krijgt. Twee gastmuzikanten zullen hun medewerking verlenen aan de drie concerten.

Stef de Graaf (saxofoon) en Solveig van Wijngaarden (zang) reageerden net als drie jaar geleden enthousiast op het verzoek van de bandleden. De band werkte al eerder samen met de muzikanten, die net als de leden van Zeldzaam een link hebben met Biddinghuizen. "Na gastoptredens tijdens 'Zeldzaam & Friends' in 2007, vroegen we ze bij onze vorige theatertour", vertelt drummer Ronald van den Tempel van Zeldzaam. "De chemie was fantastisch, zodat het tweetal ook tijdens de Meerpaaldagen van dat jaar op het podium verscheen".

Aanvulling
Ook nu zijn een aantal van de nummers die gebracht worden tijdens het concert geselecteerd om aangevuld te kunnen worden met saxofoon. "Gebruikmakend van de digitale snelweg is dat tegenwoordig een stuk eenvoudiger te realiseren", vertelt bassist Sieberen Sybesma. "Wij werken de liedjes op PC volledig uit en sturen die opname naar Stef. Die gaat daar thuis mee aan de slag, zodat we ons tijdens een oefenavond vooral kunnen richten op het voor het licht brengen van die nummers."


De uitverkochte Meerpaal tijdens Egoïst in 2011

Samenzang
Met de zang van Solveig van Wijngaarden wordt er bovendien ook op zanggebied een extra dimensie toegevoegd. "Maar hoe we dat precies gaan invullen, houden we nog even als een verrassing", besluit zanger Jelle Sybesma.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de drie concerten is volop gestart en kaarten vinden gretig aftrek. Kaarten voor het eerste, en tevens grootste, concert in De Meerpaal in Dronten op 11 april kunnen worden gekocht via http://kaarten.zeldzaam.net en via de website van De Meerpaal. Kijk voor de overige concerten op de website van de band.

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat