Home

Zomerse borrel met muzikale omlijsting

Zomerse borrel met muzikale omlijsting Biddinghuizen - 27 maart 2014.  Op donderdag 3 april aanstaande wordt bij Restaurant De Klink aan de Bremerbergdijk in Biddinghuizen de maandelijkse 'businessborrel' van OndernemersVereniging De Driehoek (OVDD) gehouden, met deze keer een muzikaal en zomers tintje.

De Driehoek is de grootste ondernemersvereniging van de gemeente Dronten. Voor de ruim 400 leden behartigt de vereniging de belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord en worden er mogelijkheden gecreëerd om het netwerk uit te breiden of te versterken. Eén van de manieren om elkaar in ontspannen sfeer te kunnen ontmoeten, is de 'businessborrel'. Iedere eerste donderdag van de maand komen de ondernemers samen in De Klink (Biddinghuizen), De Rede (Dronten) of Shortgolf (Swifterbant).Muziek als voorproefje
Tijdens de borrel zal de Biddinghuizer band Zeldzaam een optreden verzorgen. Zij doen dit als voorproefje op het zomerfeest van de ondernemersvereniging en om de aandacht te vestigen op het theaterconcert dat de band op 11 april houdt in De Meerpaal. Ook zal Sandra Staats iets komen vertellen over de sportcoaches van de gemeente Dronten.De borrel wordt gehouden op donderdag 3 april vanaf 17.15 uur en is vrij toegankelijk voor leden van de vereniging. Bent u ondernemer, maar geen lid, en wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen om zo ook kennis te maken met de vereniging, neem dan contact op met Trudy Stoker via info@ovdd.nl of 0321-335595. Met de muzikale toevoeging van Zeldzaam belooft het een gezellige bijeenkomst te worden.

Ondernemersvereniging "De Driehoek"

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat