Home

Zomerse borrel met muzikale omlijsting

Zomerse borrel met muzikale omlijsting Biddinghuizen - 11 april 2014.  Op donderdag 3 april vond bij Restaurant De Klink aan de Bremerbergdijk in Biddinghuizen de maandelijkse 'businessborrel' plaats, met deze keer een muzikaal en zomers tintje. Met het mooie weer en de aankondiging vooraf, was deze dan ook drukker bezocht dan anders.

Muziek als voorproefje
Tijdens de borrel gaf de Biddinghuizer band Zeldzaam een optreden. Met het nummer 'Morgen is te laat' lieten ze werk horen uit hun nieuwste theaterprogramma en werd een knipoog gegeven naar de ondernemers: handel vandaag, want morgen kan het te laat zijn. Het optreden was een voorproefje op het zomerfeest van de ondernemersvereniging. Het zomerfeest vindt plaats op 25 juni bij New Challenge.Verder vertelde Sandra Staats uitgebreid over het werk van de sportcoaches van de gemeente Dronten.

Het prachtige weer, het informele karakter en natuurlijk de culinaire invulling door het team van De Klink waren voldoende ingrediënten om terug te kijken op een heel geslaagde businessborrel.Ook eens bijpraten in informele sfeer? Dat kan iedere eerste donderdag van de maand: op 1 mei in De Rede (Dronten) en op 5 juni bij Shortgolf (Swifterbant).

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat