Home

Zeldzaam vrijdag voor tweede keer op de planken

Zeldzaam vrijdag voor tweede keer op de planken Biddinghuizen - 5 mei 2014.  Nederpopband Zeldzaam uit Biddinghuizen voert aanstaande vrijdag 9 mei voor de tweede keer het theater/muziekprogramma 'De Fictieve Werkelijkheid' op. Na lovende reacties op het eerste concert op 11 april in Dronten wordt nu het Papenstraattheater in Zwolle aangedaan.

In De Meerpaal in Dronten stond de band voor het eerst in de grote zaal. "In de kleine zaal passan 140 mensen en in 2008 en 2011 was die uitverkocht," legt drummer Ronald van den Tempel de keuze uit. "Omdat we graag voor zoveel mogelijk mensen optreden, kozen we dus nu voor de grote zaal. En dat beviel prima. Natuurlijk was het niet helemaal vol, maar het voelde goed."

Herkansing
Uiteindelijk wisten 150 bezoekers de weg naar De Meerpaal te vinden. Van den Tempel: "Meer dus dan in de kleine zaal passen. Maar tegelijk waren er nogal wat die op die bewuste avond niet konden komen". Deze mensen krijgen nu een tweede kans, want aanstaande vrijdag staat de band op de planken in het Papenstraattheater in Zwolle. De voorstelling zal bovendien net anders zijn dan in Dronten. Zanger/bassist Sieberen Sybesma hierover: "Direct na de voorstelling in Dronten zijn we aan het evalueren geslagen en voor zover mogelijk hebben we zaken bijgeschaafd in zowel tekst als muziek."Online kaartverkoop
Kaarten voor het concert van aanstaande vrijdag zijn verkrijgbaar via de website van Odeon De Spiegel, of via deze rechtstreekse link. Mocht je een indruk willen krijgen van de muziek van de Biddinghuizer band, dan kan dat via onderstaande afspeellijst.Foto's van het concert in Dronten zijn ondertussen ook gepubliceerd en zichtbaar onder Foto's op deze website.

Klik hier voor alle foto's

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat