Home

Zeldzaam in voorprogramma Niels Geusebroek

Zeldzaam in voorprogramma Niels Geusebroek Biddinghuizen - 23 juli 2014.  De Biddinghuizer band Zeldzaam zal een optreden verzorgen tijdens de 23e editie van de Meerpaaldagen in Dronten. Het festival wordt gehouden van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 augustus. Zeldzaam speelt dit jaar op donderdagavond.

"De organisatie zocht nog een voorprogramma voor de hoofdact op donderdag Niels Geusebroek", vertelt zanger Jelle Sybesma. "Uiteraard wilden wij hier graag aan meewerken."

Drie jaar geleden waren de Biddinghuizers voor het laatst te bewonderen op het festival op het Redeplein, dat door duizenden mensen wordt bezocht. De band zette toen als één van de hoofdacts, met hulp van gastmuzikanten, een ijzersterk optreden neer. Sybesma: "Deze keer zal het optreden ook spetterend zijn, maar natuurlijk anders dan toen. Op donderdagavond wordt er iets anders van je gevraagd dan op de zaterdag."

Zeldzaam speelt op donderdag 7 augustus van 21.15 tot 22.15 uur op het gratis toegankelijke muziekfestival. Kijk voor het volledige programma op http://www.meerpaaldagen.nl.

Zeldzaam

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat