Home

Zeldzaam tevreden over Meerpaaldagen

Zeldzaam tevreden over Meerpaaldagen Biddinghuizen - 8 augustus 2014.  Donderdagavond startte de 23e editie van de Meerpaaldagen in Dronten. De Biddinghuizer band Zeldzaam was één van de optredende bands. Als voorprogramma van Niels Geusebroek kijkt de band terug op een zeer geslaagd optreden.

Zeldzaam speelde van 21.15 tot 22.15 uur vijftien nummers die het publiek in beweging brachten. Voor en na Zeldzaam was er op het andere podium een optreden van coverband BigBird. Gitarist Pieter Leendertse was zichtbaar tevreden over de avond: "Vanwege het tijdstip hadden we gekozen voor een wat rustige opbouw en, afgewisseld met twee eigen nummers, speelden we richting het eind steeds meer naar een hoogtepunt toe. En dat pakte goed uit!"Thuiskomen
Voorafgaand had zanger Jelle Sybesma al interviews gegeven aan Omroep Flevoland en RTV8. "Het is niet de eerste keer dat we optreden op dit grootste festival binnen de woonkernen van de gemeente, maar iedere keer lijkt het wel bijzonderder te worden", aldus Sybesma. "En hoewel de helft van ons niet meer in de gemeente woont, voelt het toch weer als thuiskomen." Het optreden kreeg een extra dimensie door gastoptredens van saxofonist Stef de Graaf.Bij het optreden van Zeldzaam waren opvallend veel Biddinghuizers te vinden. Een deel van hen kwamen dan ook speciaal voor deze dorpsgenoten naar Dronten.

Bekijk het TV-fragment en beluister het radio-interview op Omroep Flevoland

Zeldzaam richt zich de komende weken op optredens in september en oktober. De Meerpaaldagen in Dronten duren nog tot en met zaterdag.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat