Home

BAS Voetbal bestaat in september 50 jaar

BAS Voetbal bestaat in september 50 jaar Biddinghuizen - 2 september 2014.  Nog een ruime drie weken en dan bestaat BAS Voetbal vijftig jaar. De voetbalvereniging laat dit niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan en organiseert van 18 tot en met 20 september de nodige activiteiten. Zo speelt het eerste elftal tegen Jong SC Heerenveen en wordt het jubileum afgesloten met een feestavond.

Het is inmiddels september en in die maand viert BAS dit jaar haar 50-jarige jubileum. Op woensdag 17 september bestaat de voetbalvereniging daadwerkelijk een halve eeuw en de drie dagen daaropvolgend is het feest. Op donderdag begint het programma met een middag voor de jeugd, waarna het vlaggenschip van de club om 19.00 uur speelt tegen de beloften van SC Heerenveen. Vrijdag staat er vanaf 19.00 uur een sponsoravond op de rol en aansluitend begint 'de 24 uur van BAS'.

Spektakel
Gedurende 24 uur vinden er op Sportpark De Schelp dan de nodige activiteiten plaats. Er wordt om 22.00 uur begonnen met een nachttoernooi voor de D-pupillen en de C-junioren en dat wordt overlapt door een klaverjas- en darttoernooi. De jeugd vanaf 16 jaar begint om 2.30 uur aan een FIFA-toernooi, dat wordt gespeeld op grote schermen. De deelnemers aan het nachttoernooi gaan tegen die tijd overnachten in de grote feesttent. "Het wordt hoe dan ook een spektakel. Dat kan niet anders", stelt Henk Georg, voorzitter van de jubileumcommissie.

Reünie-toernooi
's Middags staat er, als onderdeel van de 24 uur van BAS, ook een reünie-toernooi op het programma. Vanaf de B-junioren zijn alle leden en oud-leden uitgenodigd om gezamenlijk een potje te voetballen. "We spelen dan een mixtoernooi en hopen dat oude tijden herleven. Zegt het vooral voort, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd", vertelt Georg. Aansluitend aan het toernooi is er een barbecue en het jubileum wordt afgesloten met een feestavond. Daar geeft de Biddinghuizer band Zeldzaam acte de présence.

Inschrijven
Voor bijna alle activiteiten is het nodig om in te schrijven en dat kan via de speciale website http://50jaar.basvoetbal.nl. Daar vinden de leden ook extra informatie over alle activiteiten. "Wij hopen dat een ieder die wat met BAS heeft, het jubileum komt vieren en dat alle activiteiten veel bezoekers trekken. Komt allen!"

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat