Home

Biddinghuizer band Zeldzaam komt naar Meerpaal

Biddinghuizer band Zeldzaam komt naar Meerpaal Biddinghuizen - 29 april 2016.  Na twee eerdere succesvolle theaterprogramma's zet de Biddinghuizer band 'Zeldzaam' nu het publiek aan het denken met het thema 'Het eind van het gesprek'. Net als in de vorige shows verbindt de band beschouwend cabaret met Nederlandstalige eigen nummers.

De band - voor velen vooral bekend van optredens tijdens tentfeesten en de Meerpaaldagen - is op vrijdag 13 mei te zien in De Meerpaal.

"Het centrale thema in het programma is de vraag waar we in ons leven de moed hebben vervangen door angst en aannames de plaats hebben ingenomen van openheid", vertelt bandlid Sieberen Sybesma. De vraag is of dat ons uiteindelijk iets oplevert."

Biddinghuizer inbreng
Hoewel drie van de vier bandleden niet langer in Biddinghuizen woonachtig zijn, is Biddinghuizen nog wel de standplaats van de band. Ook andere oud-inwoners hebben muzikale inbreng. Solveig van Wijngaarden is als zangeres actief en Stef de Graaf is als saxofonist tijdens deze toer het "vijfde bandlid".

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

De Meerpaal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat