Home

Zeldzaam vanavond op Meerpaaldagen

Zeldzaam vanavond op Meerpaaldagen Biddinghuizen - 11 augustus 2016.  In Dronten wordt vanavond de 25e editie van de Meerpaaldagen geopend. Vier dagen lang staat er onder andere muziek geprogrammeerd op het festival, met vanavond de Biddinghuizer band Zeldzaam.

De coverband staat vanavond twee keer geprogrammeerd en speelt op het podium aan de kant van het gemeentehuis. De Biddinghuizers spelen de eerste set tussen 20.45 en 21.45 en de tweede tussen 22.15 en 22.50.

Naast de vaste bezetting van de band, die bestaat uit zanger Jelle Sybesma, gitarist Pieter Leendertse, bassist Sieberen Sybesma en drummer Ronald van den Tempel, zijn er gastoptredens van zangeres Solveig van Wijngaarden en saxofonist Stef de Graaf. "Zo houden we als oud-dorpsgenoten toch een beetje contact", lacht bassist Sybesma, die als enige van het zestal nog in Biddinghuizen woont.

Andere namen
Voorafgaand aan het optreden van Zeldzaam is er meer inbreng vanuit de gemeente Dronten. Coverband Amplifier opent het festival. Tussen de sets van Zeldzaam door staat Ronnie Ruysdael (voorheen De Sjonnies) op de planken, direct na Zeldzaam speelt Rowwen Hèze.

De Meerpaaldagen worden gehouden op het Redeplein in Dronten en duren van 20.00 tot 0.30 uur. Meer informatie vind je op http://www.meerpaaldagen.nl. Zeldzaam stond eerder op het festival in 1999, 2000, 2001, 2007, 2011 en 2014.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat