Home

Pieter Leendertse met Hartslag in Zwols theater

Pieter Leendertse met Hartslag in Zwols theater Biddinghuizen - 25 oktober 2017.  Op 10 november geeft singer-songwriter Pieter een theaterconcert in het Odeon/Papenstraattheater te Zwolle. Pieter Leendertse is deels nog inwoner van en daarnaast werkzaam in Biddinghuizen. Hij is onder andere ook bekend als gitarist van de Biddinghuizer band Zeldzaam.

Zijn inspiratie voor het schrijven van deze voorstelling, die 'Hartslag' heet, komt voort uit zijn liefde voor zon, zee en de Waddeneilanden. "Ik ga daar vaak heen om te genieten van de omgeving, sfeer en de zee. Het zijn op de eilanden geeft mij een gevoel van vrijheid en zin om liedjes te schrijven", vertelt Leendertse.

In de voorstelling wordt een persoonlijk verhaal verteld over een man die op een Waddeneiland gaat trainen voor de marathon. "Tijdens zijn training komt hij niet alleen de liefde tegen, maar ook zichzelf..."

Het verhaal wordt afgewisseld met eigen gezongen en geschreven Nederlandstalige popliedjes. Deze worden begeleid op akoestische gitaar en door een live-band.

Kaarten zijn verkrijgbaar via zwolsetheaters.nl of via deze rechtstreekse link. Meer informatie over songwriter Pieter is te vinden op http://facebook.com/PieterMuziek.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat