Home

Live-muziek bij Basisz met songwriter Pieter

Live-muziek bij Basisz met songwriter Pieter Biddinghuizen - 16 oktober 2018.  Kringloopwinkel De Basisz aan de Dreef wil vanaf de opening in januari 2017 al meer zijn dan een kringloopwinkel alleen. "Je komt er voor een goed boek, mooie kleding, leuke hebbedingen, een kopje koffie, of gewoon voor de gezelligheid", aldus de organisatie. Zaterdag aanstaande wordt dat luister bijgezet. Singer-songwriter Pieter Leendertse komt muziek maken.

De tegenwoordig in Zwolle woonachtige, maar in Biddinghuizen getogen, Pieter is singer-songwriter van Nederlandstalige popliedjes. "Mijn inspiratie voor het schrijven van liedjes komt vaak vanuit de zee, zon en strand. Lopend langs het water denk ik na over mijn leven en dingen die mij bezighouden. Deze verwerk ik in mijn liedjes", vertelt Pieter. "Muziek maken vanuit het hart, dat is waar ik naar streef".

Pieter, ook bekend van de Biddinghuizen band Zeldzaam, stond vorig jaar met zijn voorstelling 'Hartslag' in de Zwolse theaters. Ook was hij één van de muzikanten bij Biddinghuizen Live! tijdens het Serious Dorpsfestival.

Aanvang 11.00 uur
Het optreden van de Zwolse songwriter, dat iets minder dan een uur duurt, begint om 11.00 uur en valt samen met de tijden waarop de winkel spullen van mensen in ontvangst kan nemen. De Basisz: "Wij zijn blij met uw tweedehands kleding, decoratie, boeken, dvd's, cd's en lp's. Bij de inname hanteren we de criteria: schoon, heel & bruikbaar. U kunt uw spullen inleveren in de winkel op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur. Met uw spullen, gift of aankoop steunt u het goede doel, wij coachen en begeleiden jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op hun weg in de maatschappij".

Meer informatie over songwriter Pieter Leendertse vind je op: https://facebook.com/PieterMuziek.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat