Home

Biddinghuizer broers doen gooi naar muzikaal succes

Biddinghuizer broers doen gooi naar muzikaal succes Biddinghuizen - 31 januari 2019.  De in Biddinghuizen opgegroeide broers Jelle en Sieberen Sybesma, in en rond Biddinghuizen vooral bekend van de band Zeldzaam, doen dit jaar mee aan de grootste live-competitie in Nederland voor popmuzikanten met eigen werk: de Grote Prijs van Nederland. Om toegelaten te worden, zijn er stemmen nodig.

Het songwriter-duo maakt nog altijd onderdeel uit van Zeldzaam, maar is sinds medio 2017 ook een muzikale samenwerking gestart onder de naam 'Zoetwater'. Het duo treedt veel op in Midden-Nederland en was in Biddinghuizen al eens te bewonderen tijdens het Serious Dorpsfestival van 2017. Sinds die tijd zijn stappen gezet op de muzikale ladder en dit jaar moeten deze worden omgezet in sprongen. Opnames en publicatie op streamingdiensten staan op het programma en zowel aan reizend festival De Popronde als aan de competitie De Grote Prijs van Nederland willen de broers deelnemen.

Grote Prijs van Nederland
De Grote Prijs gelooft in de potentie van de Nederlands popmuzikant en dat deze een opstapje nodig heeft om door te breken. "De stap van talent naar de muziekmarkt vraagt namelijk niet alleen om goede muziek, maar ook om een goed netwerk en zakelijke en promotionele skills", aldus de organisatie.

Stemmen
Deelnemers zijn er in drie categorieën: bands, hip-hop en singer-songwriters. Om deel te mogen nemen aan de voorrondes, zijn eerst zoveel mogelijk stemmen nodig. Wie deze Biddinghuizers wil steunen, kan dit doen door te stemmen via https://groteprijsvan.nl/deelnemers/zoetwater/. Doe dit voor 16 februari. Stemmen kost een minuutje en hiervoor is alleen een geldig e-mailadres nodig.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat