Home

Pieter Leendertse lanceert debuutsingle

Pieter Leendertse lanceert debuutsingle Biddinghuizen - 14 juli 2021.  Op vrijdag 16 juli wordt de single "Hey! Spring in de zee" van singer-songwriter Pieter Leendertse uitgebracht op Spotify en alle andere streamingkanalen. Het is de eerste single van de in Biddinghuizen opgegroeide zanger/ liedjesschrijver, die zijn inspiratie voor het schrijven van deze song heeft gehaald uit zijn liefde voor zon, zee en de Waddeneilanden.

Leendertse is geen onbekende in Biddinghuizen. De gitarist van de Biddinghuizer band Zeldzaam trad al diverse keren op binnen de dorpsgrenzen.

Ultiem strandgevoel
"In het nummer probeer ik het gevoel van vrijheid en het ultieme strandgevoel over te brengen naar de luisteraar. Echt een happy song", vertelt Leendertse. "Als je het nummer luistert lijkt het net alsof je jezelf op het strand bevindt". Dat hij geïnspireerd wordt door artiesten als Ed Sheeran, Amos Lee en Nederlandstalige artiesten zoals Nick & Simon, is in de single duidelijk terug te horen.

Droom
Naast dat de liedjesschrijver muziek schrijft en maakt op de Wadden, werkt hij veelal vanuit zijn thuisbasis Zwolle. Leendertse: "Daar schrijf ik en maak ik ook veel muziek. Onder andere bij het Zwolse songwriters Gilde". Het nummer werd opgenomen in de Zwolse Genesis Studio en verder uitgewerkt bij Teejay Studio - Music and Sound Design Amsterdam. Zijn ultieme muzikale droom is om ooit een hit te scoren met zijn eigen muziek. "Hopelijk is dit nummer een stap in de goede richting!', besluit Leendertse.

Wie de release niet wil missen, kan het nummer pre-saven op Spotify via deze link. Meer informatie over Pieter Leendertse vind je op https://www.pieterleendertse.nl.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat