Home

Zoetwater treedt op tijdens Pinguin Radio Showcases

Zoetwater treedt op tijdens Pinguin Radio Showcases Biddinghuizen - 12 januari 2024.  Songwriterduo Zoetwater, met leden afkomstig uit Biddinghuizen en Amsterdam, staat gepland voor een optreden tijdens de Pinguin Radio Showcases tijdens Eurosonic/Noorderslag (ESNS'24). Dit evenement vindt plaats van 17 tot en met 19 januari 2024, waarbij Pinguin Radio meer dan 250 acts presenteert op meer dan tien podia.

Showcases zijn live optredens die artiesten de kans geven hun talent te presenteren aan een publiek bestaande uit zowel muziekliefhebbers als professionals uit de industrie. Tijdens de Pinguin Radio Showcases kunnen bezoekers genieten van een divers aanbod aan muziekgenres.

Zoetwater en hun muzikale reis
De bandleden van Zoetwater, bekend in Biddinghuizen van de band Zeldzaam, bereiden zich voor op de release van hun derde EP. Dit nieuwe project volgt op 'LONDEN', waarvan in 2022 drie nummers zijn uitgebracht. Voor de nieuwe EP werkte de band andermaal samen met producer Ian Grimble, bekend van zijn werk met Bear's Den, Causes en Daughter. Het optreden tijdens de prestigieuze Pinguin Radio Showcases zien ze als een belangrijke mijlpaal.

Optreden details
Zoetwater is te zien op het Singer-Songwriter podium in De Drie Gezusters aan de Grote Markt in Groningen. Hun optreden vindt plaats op donderdag 18 januari, van 23.30 tot 23.50 uur. Meer informatie over de showcases is beschikbaar op https://showcases.pinguinradio.com/.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat