Home

Zeldzaam gaat weer optreden

Biddinghuizen - 21 januari 2003.  Nu al is de Biddinghuizer band Zeldzaam druk in de weer om optredens te krijgen voor tijdens het zomerseizoen van 2003. Waar het lange tijd rustig bleef rond de band, lijken ze nu weer helemaal terug.

Vorig jaar presenteerde de Nederpop-formatie met trots hun CD 'Eén Moment' in Het Koetshuis. De band had hierbij onvoldoende naar het vervolgtraject gekeken, vooral op het gebied van optredens. De eerste stap die werd uitgevoerd was het opsturen van CD's naar platenmaatschappijen. Hierop kwamen wel reacties, maar er was vooralsnog geen maatschappij die met de band in zee wilde.

Optredens
Toen vervolgens werd geïnformeerd naar optredens in de regio, bleek dat de boekingen voor het zomerseizoen grotendeels al gedaan waren.
Dit jaar pakt de band het slimmer aan, door in januari al festivals en locaties te selecteren en aan te schrijven, zodat in de (voor)zomer optredens gedaan kunnen worden.

Nieuwe nummers
Ondanks dat het het laatste half jaar betrekkelijk rustig was rond de band, is er wel gewoon verder gegaan met het uitwerken van nieuwe nummers, welke uiteraard tijdens het eerstvolgende optreden een plaatsje krijgen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat