Home

Zeldzaam in voorronde Strandpop

Biddinghuizen - 13 maart 2003.  De Biddinghuizer band Zeldzaam gaat deelnemen aan de voorrondes van Strandpop in Zeewolde middels een optreden in de 'Backstage' in Zeewolde op 26 april.

Dat blijkt uit telefonisch contact dat de band gisteren had met de organisatie van het strandfestival 'Stichting Strandpop Zeewolde'.

Al eerder benaderd
Vorig jaar werd de band ook al benaderd voor het festival, maar toen waren niet alle bandleden beschikbaar. Dit jaar is het festival veranderd van opzet. Middels voorrondes moeten bands zich bewijzen. Indien goed genoeg bevonden mag een band spelen op het openluchtfestival in Zeewolde op 28 juni.

Backstage Zeewolde
Plaats van de voorronde is Jongerencentrum Backstage aan de Horsterweg in Zeewolde, waar Zeldzaam in twee sets zichzelf mag bewijzen. Er wordt wel entree geheven tijdens deze avond, om de Stichting Strandpop financieel te steunen. De zaal zal open zijn om 21.30 uur.

Drukke maand
Het wordt zo een drukke periode voor Zeldzaam. Op 4 april treden ze op in Popfront in Zwolle en voor 12 april lopen er nog onderhandelingen over een optreden in de Cultus Inn in Dronten.

Meer informatie
Meer informatie over Strandpop is te lezen op de website van de Stichting Strandpop en op de 25+ werkgroep website.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat