Home

Benefiet in Cul druk bezocht

Biddinghuizen - 14 april 2003.  De loopgroep Biddinghuizen kan tevreden zijn over het druk bezochte benefietconcert afgelopen zaterdag in Cultus Inn in Dronten.

Ten goede van de RopaRun werd deze avond mede-georganiseerd door Jongeren 19Nu. De bands Hertz uit Dronten en Zeldzaam uit Biddinghuizen verleenden belangeloos medewerking aan de avond en maakten er een geslaagd uitje van.

Goede start van Zeldzaam
Om 23.00 uur startte Zeldzaam met hun 45 minuten durende optreden en het was zichtbaar dat de heren genoten van publiek en omgeving. In één van hun beste optredens met eigen nummers tot nu toe werd nog wel een terugblik opgenomen. Precies vier jaar geleden trad de band voor het eerst op in de Cultus Inn - toen nog met feestmuziek. Als dank voor de steun van 19Nu sloot de band het optreden dan ook af met één feestnummer.

Hertz maakte de avond daarna af met eveneens een spetterend optreden. De op elkaar ingespeelde musici wisselden oude en nieuwe covers in hoog tempo met elkaar af en kregen de dansvloer in Dronten eenvoudig in beweging. Tot 2.00 uur duurde het anderhalf uur durende optreden van de Dronter band, waarna tevreden bezoekers hun huizen weer konden opzoeken.

De goede doelen van de Roparun komen allen ten bate van kankerpatiënten. De loop wordt gehouden op 28 mei aanstaande in Rotterdam.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat