Home

Derde optreden Zeldzaam

Biddinghuizen - 18 april 2003.  De Biddinghuizer band Zeldzaam heeft over een week alweer het derde optreden van de maand april - deze keer is Zeewolde de plaats van handeling.

De avond staat in het teken van het Strandpop-festival in Zeewolde, welke zal worden gehouden op zaterdag 28 juni van dit jaar. Vorig jaar werd Zeldzaam hier al voor benaderd, maar kon één van de bandleden niet aanwezig zijn. Dit jaar laten de agenda's het wel toe.

Voorronde
Anders dan andere jaren wil de Stichting Strandpop nog wel lokale bands gaan programmeren, maar moeten deze zich eerst bewijzen in een voorronde. Zeldzaam zal op de 26e april hun voorronde doen. In de Backstage aan het Kluunpad in Zeewolde speelt de band twee sets van 45 minuten. Bevalt de band voor de organiserende Stichting, dan mag Zeldzaam ook optreden op het 'echte' festival.

Avondvullend
Met het optreden alleen is de avond nog niet afgelopen. De lokatie opent al om 21.30 uur en is tot uiterlijk 3.00 uur geopend. Zeldzaam zal rond 23.00 uur het optreden starten.

Meer informatie

Meer informatie over Strandpop is te lezen op de website van de Stichting Strandpop en op de 25+ werkgroep website.


Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat