Home

Local Heroes voor Jamrock bekend

Local Heroes voor Jamrock bekend Biddinghuizen - 14 mei 2003.  In het weekend van 11, 12 en 13 Juli staat het Erkemederstrand te Zeewolde geheel in het teken van Jamrock, hèt campingfestival voor nieuw talent dat in onze omgeving zijn weerga niet kent.

In twee tenten zullen zo’n 30 bands optreden. De organisatie van Jamrock vindt het programmeren van Flevolandse bands belangrijk. Er zijn in Flevoland weinig mogelijkheden voor nieuw talent om zich aan het publiek te presenteren. Zeker op een festival zoals Jamrock.

Zes plaatsen
Mede hierom reserveert de organisatie ieder jaar zes podiaplaatsen voor Flevolandse bands. Inmiddels zijn de namen van alle lokale bands bekend gemaakt. De bijdrage uit Flevoland zal dit jaar komen van Skurd (Dronten), Dow Jones (Lelystad), UMUPOP (Dronten), SPINE (Dronten), Merlin (Zeewolde) en Zeldzaam (Biddinghuizen).

Jamsession
Op zaterdagavond wordt een jamsession gehouden. Onervaren muzikanten krijgen hier de kans om in bandverband op een groot podium te spelen. Ook meer en zeer ervaren muzikanten zijn natuurlijk van harte welkom. Voor de jamsession is inschrijving mogelijk via de website.

Clubcircuit
Naast lokale bands en de jamsession zullen ook grote namen uit het clubcircuit dit jaar op Jamrock aanwezig zijn. The Shavers, The Apers, Epica, To Elysium, Sun Caged en The Grolschbusters zijn inmiddels bevestigd.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jamrock.nl. Hier zijn tevens de kaarten te bestellen.

Organisatie Jamrock

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat